Top vakantie Boa Vista 🏝️ Ca Nicola

Prijs (per persoon)€1048,-€1219,- -14%
Vertrek opWoensdag 8 februari 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Kaapverdië »  Boa Vista »  Sal Rei
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope winterzon vakantie Kaapverdië ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Ca Nicola, Sal Rei ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 1048,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Top vakantie Boa Vista - Kaapverdië met vertrek op woensdag 8 februari 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Ca Nicola

Het stadje Sal Rei op Boa Vista, Kaapverdië is té leuk om te missen. Ca Nicola is dan ook de juiste logeerplek, helemaal als je dicht bij de actie en het strand wilt zitten. De Italiaanse eigenaar...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 8 februari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-12-30. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!