Super zonvakantie Sal 🏝️ Central Sal 8 Dagen €806,-

Prijs (per persoon)€806,-€876,- -8%
Vertrek opDinsdag 9 mei 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie2 Sterren hotel
Bestemming Kaapverdië »  Sal »  Santa Maria
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Hoge korting zonvakantie Kaapverdië ☀ 8 Dagen in Central Sal, Santa Maria ☀ Inclusief vlucht en transfer € 806,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 2 sterren hotel ☀ Super zonvakantie Sal - Kaapverdië met vertrek op dinsdag 9 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

7

Central Sal

8-daagse Zonvakantie naar Sal bij Central Sal. Kleinschalig en eenvoudig hotel, In het centrum van Santa Maria, Dichtbij Santa Maria's zandstrand, No stress voor een zacht prijsje, Zonnen op het ruime dakterras, Optioneel: Local Dinner Experience & inclusief transfers.. Een betaalbaar hotel met een perfecte ligging in hartje Santa Maria? Dan ben je bij hotel Central Sal op het goeie adres. De kamers zijn iets gedateerd en eenvoudig, maar de ligging maakt alles goed. Vanuit je kamer loop je zo naar de restaurants, bars, winkeltjes en het witte zandstrand van Santa Maria. Het hotel heeft ook een dakterras zodat je met een drankje kan genieten van de zon. Op en top Kaapverdië!

Super zonvakantie Sal 🏝️ Central Sal 8 Dagen  €806,-
Super zonvakantie Sal 🏝️ Central Sal 8 Dagen  €806,-
Super zonvakantie Sal 🏝️ Central Sal 8 Dagen  €806,-
Super zonvakantie Sal 🏝️ Central Sal 8 Dagen  €806,-

Vakantie highlights

  • Kleinschalig en eenvoudig hotel, In het centrum van Santa Maria, Dichtbij Santa Maria's zandstrand, No stress voor een zacht prijsje, Zonnen op het ruime dakterras, Optioneel: Local Dinner Experience & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 9 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-01-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!