Enorme korting zonvakantie São Vicente 🏝️ Flag Foya Branca 8 Dagen €951,-

Prijs (per persoon)€951,-€1081,- -12%
Vertrek opMaandag 6 februari 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Kaapverdië »  São Vicente »  Sao Pedro
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Super last minute winterzon vakantie Kaapverdië ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Flag Foya Branca, Sao Pedro ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam € 951,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Enorme korting zonvakantie São Vicente - Kaapverdië met vertrek op maandag 6 februari 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

8

Flag Foya Branca

Zandstrand en helderblauw water, dat is het uitzicht van het Foya Branca Resort. Dit hotel, gelegen in de baai van São Pedrio, is ideaal voor een combinatievakantie. Je kan prima een aantal dagen...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 6 februari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-01-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!