Goedkope vakantie Koh Phi Phi 2024

Thailand koh phi phi 2419443 pixabay

Zonvakantie Koh Phi Phi 2024.✈️️ De goedkoopste vakantiedeals Koh Phi Phi vind je hier! ✓(super) lastminutes ✓(ultra) all inclusive hotel of resort ✓strandvakantie ✓appartementen en boetiekhotels ✓Goedkoop op vakantie met het beste aanbod vakantie aanbiedingen van [SunDealz.nl]!

Vakantie aanbiedingen koh phi phi

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Handige reisinformatie

Prijs vanaf: € 1352,- (10 dagen logies+ontbijt, incl. vlucht)
Beste reistijd: Winter
Werelddeel: Azië
Vliegafstand: minder dan 13 uur
Taal: Thai
Valuta: Baht
Reisdocumenten: Paspoort
Reisvaccinatie: Aanbevolen

Aanbevolen reisaanbieders

Vakantie weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
31°C 1mm
3m/s 68% 100%
28 mei
30°C / 28°C
lichte regen
29 mei
30°C / 28°C
matige regen
30 mei
30°C / 28°C
lichte regen
31 mei
29°C / 27°C
lichte regen
1 juni
29°C / 28°C
matige regen
2 juni
29°C / 28°C
matige regen
3 juni
30°C / 28°C
bewolkt
4 juni
30°C / 28°C
half bewolkt
5 juni
30°C / 28°C
bewolkt
6 juni
30°C / 28°C
lichte regen
7 juni
30°C / 28°C
lichte regen
8 juni
30°C / 28°C
bewolkt

Koh Phi Phi, een echte 'bounty eiland' vakantie

Net voor de kust van Thailand ligt de eilanden groep Koh Phi Phi. De helder blauwe zee, de witte stranden en groene jungle geven de eilanden een sprookjesachtige uitstraling. Je kunt hier dan ook heerlijk zonnebaden op de stranden of duiken en snorkelen voor de kust. Je bent hier in een totaal andere wereld. Koh Phi Phi Don en Koh Phi Phi Leh zijn de grootste en meest toeristische eilanden van Koh Phi Phi. Naar de andere eilanden kun je mooie uitstapje maken en daar rotsen beklimmen, duiken, snorkelen en ontspannen op het strand. Koh Phi Phi is een uitstekende bestemming voor een relaxvakantie. En wanneer duiken je favoriete bezigheid is, dan wil je ook hier eens gedoken hebben met de schildpadden, rif-haaien en clownsvissen die hier tussen de koralen leven. Je kunt hier soms zelfs roze dolfijnen spotten.

Strandvakantie naar Koh Phi Phi

De stranden van Koh Phi Phi zijn echt prachtig. Maya Beach op Koh Phi Phi Leh is hier wel het bekendste strand. Hier werd de film The Beach met Leonardo Di Caprio opgenomen. Tonsay Beach is waarschijnlijk het drukste strand. Het ligt direct bij Tonsay Village, waar vele toeristen komen en naar dit 2 kilometer lange strand gaan. Het strand van Loh Dalum is dan een stuk rustiger. Op eilandjes als Bamboo Island kun je in alle rust op het strand genieten en lekker snorkelen in het ondiepe water voor de kust.