Goedkoop op vakantie Istrië 🏝️ Funtana

Prijs (per persoon)€378,-€600,- -37%
Vertrek opZondag 10 september 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Kroatië »  Istrië »  Funtana
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Kroatië ☀ 8 Dagen in Funtana, Funtana ☀ € 378,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Goedkoop op vakantie Istrië - Kroatië met vertrek op zondag 10 september 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.9

Funtana

8-daagse Zonvakantie naar Istrië bij Funtana. Bepaal zelf wanneer je gaat eten, Ideaal voor een familievakantie, Uitgebreide animatie, Neem een duik in het zwembad, Fijne all inclusive aan zee, Relaxen aan het strand. Op zoek naar de ideale combinatie tussen All Inclusive, zon, zee, strand en cultuur? Stop met zoeken. Hotel Funtana heeft alles wat je zoekt. De kids zijn geweldig aan het ravotten op het strand. Zelf lig je op een strandbed met een boek en cocktail. Neem tussen de lunch, de drankjes en het diner af en toe een heerlijke duik in het water. Of maak gebruik van een van de vele sportmogelijkheden. Voor de avond valt nog even opfrissen in je kamer, die er overigens netjes uit ziet, om vervolgens de zonsondergang over de Adriatische zee te bewonderen.

Goedkoop op vakantie Istrië 🏝️ Funtana
Goedkoop op vakantie Istrië 🏝️ Funtana
Goedkoop op vakantie Istrië 🏝️ Funtana
Goedkoop op vakantie Istrië 🏝️ Funtana

Vakantie highlights

  • Bepaal zelf wanneer je gaat eten, Ideaal voor een familievakantie, Uitgebreide animatie, Neem een duik in het zwembad, Fijne all inclusive aan zee, Relaxen aan het strand

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Entertainment
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Tennis
  • Fietsverhuur,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 10 september 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-04. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!