Fantastische zonvakantie Kuramathi Islands 🏝️ Kuramathi Village

Prijs€2568,-€2853,- -10%
Vertrek opZaterdag 30 juli 2022
Verblijf9 Dagen volpension
Accommodatie4 Sterren villa
Bestemming Malediven »  Kuramathi Islands »  Kuramati
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zomervakantie Malediven ☀ 9 Dagen volpension in Kuramathi Village, Kuramati ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 2568,-  ☀ Verblijf in 4 sterren villa ☀ Fantastische zonvakantie Kuramathi Islands - Malediven met vertrek op zaterdag 30 juli 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Kuramathi Village

Zodra je voet aan wal zet word je betoverd door de tropische vegetatie en de vriendelijkheid van het personeel. De villa's zijn ruim en modern ingericht en liggen dichtbij zee. Met je snorkel in...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 30 juli 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-06-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!