Goedkope zonvakantie Noord Male Atol 🏝️ Atmosphere Kanifushi

Prijs (per persoon)€2037,-€2546,- -20%
Vertrek opZaterdag 23 april 2022
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie5 Sterren villa
Bestemming Malediven »  Noord Male Atol »  Male
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope zonvakantie Malediven ☀ 8 Dagen all inclusive in Atmosphere Kanifushi, Male ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 2037,- per persoon ☀ Verblijf in 5 sterren villa ☀ Goedkope zonvakantie Noord Male Atol - Malediven met vertrek op zaterdag 23 april 2022 ☀ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Atmosphere Kanifushi

8 daagse vliegvakantie naar Atmosphere Kanifushi in male, malediven. Toe aan ontspannen strandvakantie op een paradijselijke bestemming? Dan ben je aan het juiste adres tijdens een verblijf in het luxe 5-sterrenresort Atmosphere Kanifushi in Male. Je verblijft namelijk in een fantastische villa, kan genieten van lekkere lokale en internationale gerechten en wordt omringd door een wit zandstrand, turkooise zee en wuivende palmbomen. Het enige wat jij hoeft te doen is je koffertje in pakken en de hele dag relaxen aan zee of rondom het zwembad. Wij wensen je een heerlijke vakantie in Atmosphere Kanifushi!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 23 april 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-06-30. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!