Korting vakantie Gozo 🏝️ The Grand Gozo

Prijs (per persoon)€665,-€1023,- -35%
Vertrek opWoensdag 31 augustus 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Malta »  Gozo »  Mgarr
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zomervakantie Malta ☀ 8 Dagen logies ontbijt in The Grand Gozo, Mgarr ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 665,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Korting vakantie Gozo - Malta met vertrek op woensdag 31 augustus 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

6

The Grand Gozo

The Grand Hotel Gozo is gelegen op Gozo, het pittoreske zustereiland van Malta. Het hotel biedt een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee en op de levendige haven van Mgarr waar de boten...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 31 augustus 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-07-24. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!