Goedkoop op vakantie Gozo 🏝️ Villagg Tal Fanal

Prijs (per persoon)€668,-€1044,- -36%
Vertrek opDonderdag 29 september 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Malta »  Gozo »  Ghasri
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Malta ☀ 8 Dagen in Villagg Tal Fanal, Ghasri ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 668,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ Goedkoop op vakantie Gozo - Malta met vertrek op donderdag 29 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Villagg Tal Fanal

8-daagse Zonvakantie naar Gozo bij Villagg Tal Fanal. Authentiek en sfeervol, Kleinschalig en gemoedelijk, Een keuken voor kleine maaltijden, Een heerlijke plek om te relaxen, Ruime appartementen, Ook vakantieplek voor Maltezers & inclusief transfers.. Onder de schaduw van grote broer Malta ligt Gozo. Gozo is net als Malta rijk aan archeologische bodemschatten. En nabij deze schat kun je verblijven in Villagg Tal Fanal. Heerlijke appartementen rond een gemoedelijk zwembad. En met de vrijheid van een auto kun je binnen tien minuten in bijvoorbeeld de hoofdstad Victoria zijn.

Goedkoop op vakantie Gozo 🏝️ Villagg Tal Fanal
Goedkoop op vakantie Gozo 🏝️ Villagg Tal Fanal
Goedkoop op vakantie Gozo 🏝️ Villagg Tal Fanal
Goedkoop op vakantie Gozo 🏝️ Villagg Tal Fanal

Vakantie highlights

  • Authentiek en sfeervol, Kleinschalig en gemoedelijk, Een keuken voor kleine maaltijden, Een heerlijke plek om te relaxen, Ruime appartementen, Ook vakantieplek voor Maltezers & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Tuin,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 29 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!