Welk vakantieland past bij mij?

Bd9435f235cb4005045f2e6c43e9346a XL

Welke vakantiebestemming past bij mij? Op zoek naar witte zandstranden, groene landschappen of de beste bestemming voor een duik- en snorkelvakantie? Van palmbomen op het strand tot uitgestrekte wandelroutes door prachtige natuur. Van romantisch in een chalet op de berg, tot zorgeloos all inclusive genieten aan het zwembad van een luxe hotel. Zo heeft iedereen zijn eigen wens en beeld bij de ideale vakantie. Voor velen is een zonvakantie slechts eens per jaar. En die 7 tot 14 dagen vakantie wil je wel kunnen genieten. De juiste keus voor jouw zonbestemming is dus waar het allemaal begint.

Welke vakantiebestemming past bij mij?

Verschillende vakantiegangers hebben verschillende wensen. Jouw perfecte droomvakantie ligt ergens in de wereld op je te wachten. Wij zetten diverse vakantiewensen op een rij en geven advies voor de beste zonbestemmingen. Voor sommige wensen kan je vrijwel overal terecht, zoals het type accommodatie. Voor andere wensen, heb je soms net aan de verkeerde kant van het eiland geboekt. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen kiezenstranden en zandstranden. Let bij het boeken van een vakantie altijd op de faciliteiten van je accommodatie, de ligging in de regio en hoe de omgeving van je zonbestemmingen er eigenlijk uit ziet.

Een zonbestemming naar jouw hart

De mooiste zonbestemmingen voor de beste zonvakanties hebben wij op een rij gezet. Zoek uit de vele vakantiebestemmingen en boek direct jouw ideale reis! Bij elk bestemming vind je belangrijke informatie over de zonbestemming en hebben wij de beste reisorganisaties en vakantie aanbiedingen voor jou verzameld!

Een thema vakantie naar jouw wens

Wij hebben zonvakantie aanbieders verzameld voor ruim 20 reisthema's. Van strandvakanties en wandelvakanties, duikvakanties en golfvakanties tot luxe vakanties en wellness vakanties.

Maar speciale vakanties geschikt voor minder validen reizen, op vakantie met met kinderen, adults only vakantie, homo vriendelijke vakantiebestemmingen en seniorenvakanties.

All inclusive vakantie bestemmingen

All inclusive vakanties zijn overal ter wereld mogelijk. Van tropische zonvakantie tot actieve skivakantie. In alle geuren, kleuren en smaken.

Last minute vakantiebestemmingen

Tegenwoordig zijn benamingen als last minute en vroegboekkorting slechts termen voor een vakantie met korting. Bij sommige aanbieders krijg je al vroegboekkorting op een reis met vertrek binnen een maand en bij andere reisaanbieders last minute korting bij vakanties met vertrek over enkele maanden. Elke reisaanbieder heeft altijd, maar vooral tijdens schoolvakanties, vele mooie aanbiedingen.

Zonvakanties dicht bij huis

De mooiste zonbestemmingen voor een zonvakantie op 4 uur vliegen.

De mooiste zonbestemmingen voor een zonvakantie op 8 uur vliegen.

De mooiste zonbestemmingen voor een zonvakantie op 12 uur vliegen.

Zonvakantie in eurolanden

Lees hier meer over waar betalen met de Euro op vakantie.