✔ Goedkope Coronatest voor reizen: €109,- ➜ Conform Covid-19 protocol heeft u een PCR test reiscertificaat nodig voor alle vakanties (ook als u gevaccineerd bent). De PCR test kunt u vandaag regelen (dezelfde dag uitslag)! ❤

Seniorenvakantie (60 plus) 2021

Senioren Vakantie 33551869 123rf

60+ reizen naar de mooiste bestemmingen! Geniet van de mooiste vakantiebestemmingen samen met leeftijdgenoten. Ontmoet nieuwe mensen en geniet van een welverdiende vakantie! Senioren Vakanties voor groepsreizen, singlereizen of overwinteren. Voor 60 plussers zijn er mogelijkheden en redenen genoeg voor een leuke en ook goedkope vakantie naar de zon. Het aanbod voor 60+ vakanties in Nederland, Europa en zelf daarbuiten is aanzienlijk.

Reisaanbieders senioren vakantie

De ideale 60+ vakanties

Vakanties zijn er in alle soorten en maten, en natuurlijk in alle prijsklassen. Zo ook 60 plus vakanties. Bestemmingen als Macedonië of het Bulgaarse Sunny Beach zijn goedkoop. En ook al staat Sunny Beach bekend als zonvakantie bestemming voor feestende jongeren, ook voor de senioren is dit een uitstekende zonvakantie bestemming.

Populaire vakantiebestemmingen voor Senioren

Seniorenvakantie Strand

De meest populaire bestemming voor seniorenreizen is Florida in de Verenigde Staten. Niet alleen zorgt het prettige klimaat er voor dat veel Amerikaanse senioren zich na hun pensioen vestigen in deze staat, ook de buitenlandse toeristen weten Florida te vinden. Andere populaire bestemmingen voor 60+ reizen zijn Kroatië, Spanje, Bulgarije en Curaçao.

In Europa zijn uiteraard meer fantastische vakantiebestemmingen voor een 60+ vakantie. Ook in Afrika zijn Egypte, Kenia, Mauritius, Senegal en Zanzibar uitstekende vakantiebestemmingen voor een seniorenreis. In Azië is Bali de seniorenreis bestemming bij uitstek.

  • Florida
  • Bulgarije
  • Curaçao

60 Plus singlereizen

Seniorenvakantie Single

Een deel van de 60 plussers die op vakantie gaan, gaan alleen op vakantie. Voor hen is een groepsreis of singlereis een uitstekende manier om nieuwe sociale contacten op te doen en een fantastische reiservaring te hebben. Zo geniet je van een prachtige omgeving, luxueuze accommodaties en de gezonde spanning van het ontmoeten en leren kennen van leuke mensen.

Verken de wereld met een fijne groep mensen. Er zijn singlereizen voor alle leeftijden, naar vele bestemmingen in de prachtige werelddelen Afrika, Azië, Amerika en uiteraard Europa. Laat je aangenaam verrassen door je bestemming en de mensen in je reisgezelschap.

Overwinteren in Europa

Seniorenvakantie Stel Op Strand

In de koudste periode van het jaar, vinden veel ouderen het prettig een warmere regio op te zoeken. Het overwinteren in Zuid-Europa is een prima manier om aan de kou te ontsnappen. De Algarve en de Spaanse Costa’s zijn hiervoor het meest populair. Voor het overwinteren geldt echter ook, dat dit prima in Florida kan.