Goedkope familievakantie (kindvriendelijke vakantie) 2022-2023

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw==
Spanje: Vanaf €252,- 7d all inclusive incl. vlucht
Griekenland: Vanaf €363,- 8d all inclusive incl. vlucht
Turkije: Vanaf €253,- 9d all inclusive incl. vlucht
Tunesië: Vanaf €271,- 8d all inclusive incl. vlucht

Familievakanties naar de mooiste bestemmingen! Wat is er nu fijner dan lekker met het hele gezin op vakantie. Heerlijk genieten van de zon en allemaal leuke dingen doen, terwijl je verblijft in een prachtige kindvriendelijke accommodatie, met kinderanimatie en activiteiten voor alle leeftijden. Daarnaast wordt er uiteraard nog aanvullende service geboden zodat je volop kunt genieten van je familievakantie.

Aanbiedingen kindvriendelijke vakanties

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders: Sunweb, Tui, Prijsvrij of Travelstore.

Beste reisaanbieders kindvriendelijke vakanties

Op vakantie met kinderen

Heerlijk met de hele familie op vakantie is fantastisch. Voor zowel de ouders als de kinderen moet er natuurlijk genoeg vermaak zijn, dan is de vakantie voor iedereen even leuk. Bij kinderen kan dat sterk leeftijd afhankelijk zijn. Veel vakantie resorts spelen hier op in en hebben vermaak en animatie voor kinderen van alle leeftijden, dus ook voor papa en mama.

Waar boek ik kindvriendelijke vakanties?

familievakantie

Om je familievakantie zo goed mogelijk te laten verlopen hebben de verschillende reisaanbieders allemaal mooie arrangementen samengesteld, waar je gemakkelijk gebruik van kunt maken. Zo heeft Sunweb Xperience, Corendon 4kids vakanties, Lavida Kids Fun en heeft TUI onder andere Family Life en Splashworld en Kids Club by Family life. Daarnaast heeft TUI ook nog volop andere kindvriendelijke resorts en accommodaties. Ook Corendon biedt tal van vakanties naar resorts en hotels met kinderfaciliteiten met haar 4kids vakantieaanbod. Corendon biedt zelfs reizen naar resorts waar een oppasservice mogelijk is.

Waar op vliegvakantie met kinderen?

vliegvakantie

De familie vakantiebestemmingen in Europa en dan met name in het Middellandse-zeegebied, zijn in overdaad aanwezig. Zonbestemmingen aan de Rivièra in Turkije, de mooie eilanden van Griekenland, de Algarve in het zuiden van Portugal, de Costa’s van Spanje en natuurlijk de Canarische eilanden zijn uitermate geschikt voor een familievakantie.

Op deze bestemmingen vindt men grote resorts, met goede voorzieningen en genoeg manieren om zich te vermaken. Vaak zijn er volop activiteiten in het resort mogelijk en anders zijn ze nabij, op het strand, of is er een waterpark of attractiepark in de buurt.

Ook de vele prachtige bestemmingen buiten Europa, zoals bestemmingen in het Caribisch gebied, Afrika, het Midden Oosten en in Azië kennen fantastische luxueuze resorts met voldoende kindvriendelijke faciliteiten.

Waar op familievakantie met de auto?

autovakantie

Wie graag met de auto op vakantie gaat en in een vakantiepark of op een camping verblijft, kan kiezen voor een Roompot bungalowpark. Niet alleen in Nederland en Duitsland, maar ook in Spanje, Frankrijk, Oostenrijk en Italië heeft Roompot prachtige vakantieparken en campings. Hier zijn ook volop kindvriendelijke faciliteiten aanwezig en tal van mogelijkheden voor vermaak voor jong en oud.