Fantastische vakantie Atlantische Kust 🏝️ Caribbean Village Agador

Prijs€428,-€620,- -31%
Vertrek opWoensdag 16 november 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren villa
Bestemming Marokko »  Atlantische Kust »  Agadir
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Marokko ☀ 8 Dagen in Caribbean Village Agador, Agadir ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 428,-  ☀ Verblijf in 3 sterren villa ☀ Fantastische vakantie Atlantische Kust - Marokko met vertrek op woensdag 16 november 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.3

Caribbean Village Agador

8-daagse Zonvakantie naar Atlantische Kust bij Caribbean Village Agador. Een paar minuten van het strand, Vier zwembaden en één kinderbad, Test maar liefst acht restaurants, Kwaliteit waar je voor betaalt, Actief animatieteam, blije kids, Met het gezin? Familiekamer & inclusief transfers.. Bij Caribbean Village Agador gaat vakantie vieren vanzelf. Genoeg eten, beetje sporten, boeken lezen, shows kijken. De kinderen doen hun eigen ding, samen met de vrolijke medewerkers van de kids en teensclub. Dit All Inclusive hotel in Agadir vormt samen met Pueblo Tamlelt een gezellig vakantiedorp en de twee accommodaties delen de zwembaden, restaurants en overige faciliteiten. De sfeer is ontspannen en het strand op loopafstand. Heb je zin om meer van Marokko te ontdekken? Trek dan het binnenland en geniet van al het moois dat dit land je te bieden heeft; het Atlasgebergte, de uitgestrekte Sahara of de eeuwenoude medina in Marrakech. Ook dat is Marokko.

Fantastische vakantie Atlantische Kust 🏝️ Caribbean Village Agador
Fantastische vakantie Atlantische Kust 🏝️ Caribbean Village Agador
Fantastische vakantie Atlantische Kust 🏝️ Caribbean Village Agador
Fantastische vakantie Atlantische Kust 🏝️ Caribbean Village Agador

Vakantie highlights

 • Een paar minuten van het strand, Vier zwembaden en één kinderbad, Test maar liefst acht restaurants, Kwaliteit waar je voor betaalt, Actief animatieteam, blije kids, Met het gezin? Familiekamer & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

 • Zwembad
 • Bar
 • Entertainment
 • Discotheek
 • Speeltuin
 • Supermarkt
 • Tuin
 • Fitness
 • Tennis
 • Squashbaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 16 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!