Goedkope zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ Pueblo Tamlelt

Prijs€424,-€707,- -40%
Vertrek opWoensdag 16 november 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren villa
Bestemming Marokko »  Atlantische Kust »  Agadir
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Marokko ☀ 8 Dagen in Pueblo Tamlelt, Agadir ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 424,-  ☀ Verblijf in 3 sterren villa ☀ Goedkope zonvakantie Atlantische Kust - Marokko met vertrek op woensdag 16 november 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

6.8

Pueblo Tamlelt

8-daagse Zonvakantie naar Atlantische Kust bij Pueblo Tamlelt. Gezellig voor het hele gezin, 400 meter van het lange strand, Zwembadhoppen in vier baden, Eenvoudig en ontspannen, Smullen in het kinderrestaurant, Lekker sporten of dagje wellness & inclusief transfers.. De dag is nog maar net begonnen en de zon is nu al heerlijk. Vrolijke stemmen bij het kinderbad van Pueblo Tamlelt in Agadir, dat samen met Caribbean Village Agador een gezellig vakantiedorp vormt. Weer een mooie vakantiedag. Misschien waag je je aan een potje tafeltennis of basketbal. Of lees lekker een boek aan de rand van het zwembad. En terwijl je zelf helemaal tot rust komt, moeten de kinderen hun best doen om zich hier te vervelen. Met zoveel zwemwater en een actief animatieteam is dat praktisch onmogelijk. Marokko, here we come!

Goedkope zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ Pueblo Tamlelt
Goedkope zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ Pueblo Tamlelt
Goedkope zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ Pueblo Tamlelt
Goedkope zonvakantie Atlantische Kust 🏝️ Pueblo Tamlelt

Vakantie highlights

 • Gezellig voor het hele gezin, 400 meter van het lange strand, Zwembadhoppen in vier baden, Eenvoudig en ontspannen, Smullen in het kinderrestaurant, Lekker sporten of dagje wellness & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

 • Zwembad
 • Bar
 • Entertainment
 • Discotheek
 • Speeltuin
 • Supermarkt
 • Tuin
 • Fitness
 • Tennis
 • Squashbaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 16 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-06-18. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!