Last minute vakantie Atlantische Kust 🏝️ RIU Palace Tikida Agadir

Prijs (p/p)€958,-€1154,- -17%
Vertrek opDinsdag 1 juni 2021
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Marokko »  Atlantische Kust »  Agadir
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Marokko ☀ 8 Dagen all inclusive in RIU Palace Tikida Agadir, Agadir ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 958,- p/p ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Atlantische Kust - Marokko met vertrek op dinsdag 1 juni 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8.7

RIU Palace Tikida Agadir

Over het zachte zand loop je de zee in, die nooit koud lijkt te worden in Marokko. Je kijkt nog eens over je schouder en daar ligt jouw hotel, RIU Palace Tikida Agadir. Met die opvallend groene tuin vol palmbomen, waterpartijen en fijne ligbedden. De lat ligt bij RIU altijd hoog en dat merk je meteen. Je kamer is ruim en schoner dan schoon, de koks blijven je op hoog niveau verrassen en je wordt vanzelf vrolijk van zoveel vriendelijkheid. De luxe in RIU Palace Tikida Agadir straalt ervan af, ook als je een dagje wellness boekt. Echt een heerlijke plek om je eens goed te laten vertroetelen. Veel beter kun je het in Marokko niet treffen.

Last minute vakantie Atlantische Kust 🏝️ RIU Palace Tikida Agadir
Last minute vakantie Atlantische Kust 🏝️ RIU Palace Tikida Agadir
Last minute vakantie Atlantische Kust 🏝️ RIU Palace Tikida Agadir
Last minute vakantie Atlantische Kust 🏝️ RIU Palace Tikida Agadir

Faciliteiten accommodatie

  • Aan het lange zandstrand
  • Met een mooie groene tuin
  • Vorstelijk vakantie vieren
  • Wakker worden in een riant bed
  • Topkwaliteit van RIU
  • Hotel met een groen karakter
  • Verleidelijk lekker eten
  • Erkend met duurzaamheidslabel

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 1 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-31. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!