Stuntprijs vakantie Atlantische Kust 🏝️ RIU Palace Tikida Agadir 8 Dagen €1131,-

Prijs (per persoon)€1131,-€1331,- -15%
Vertrek opDonderdag 4 mei 2023
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Marokko »  Atlantische Kust »  Agadir
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Stuntprijs meivakantie Marokko ☀ 8 Dagen all inclusive in RIU Palace Tikida Agadir, Agadir ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf € 1131,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Stuntprijs vakantie Atlantische Kust - Marokko met vertrek op donderdag 4 mei 2023 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met repatriëring bij calamiteiten.

6

RIU Palace Tikida Agadir

Op de eerste rij aan het kilometerslange zandstrand van Agadir. Via de mooie boulevard is het privé-strandgedeelte te bereiken.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 4 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2023-01-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!