Geweldige zonvakantie Centraal Marokko 🏝️ SPLASHWORLD Aqua Mirage

Prijs (p/p)€546,-€840,- -35%
Vertrek opMaandag 27 september 2021
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie3.5 Sterren hotel
Bestemming Marokko »  Centraal Marokko »  Marrakech
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Marokko ☀ 8 Dagen all inclusive in SPLASHWORLD Aqua Mirage, Marrakech ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Rotterdam ☀ € 546,- p/p ☀ Verblijf in 3.5 sterren hotel ☀ Geweldige zonvakantie Centraal Marokko - Marokko met vertrek op maandag 27 september 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8.2

SPLASHWORLD Aqua Mirage

SPLASHWORLD Aqua Mirage in Marokko belooft héél veel waterpret. Dit hotel in Marrakech beschikt over een spetterend aquapark met glijbanen in alle soorten en maten. Voor de kleintjes zijn er ook diverse rustige waterattracties. Je hebt gratis en onbeperkt toegang tot het waterpark. Terwijl de kids veranderen in echte waterratjes, proberen de volwassenen ook graag zo'n spannende glijbaan uit. Uitgespetterd? De shuttlebus brengt je in 20 minuten naar de beroemde medina van Marrakech. 's Avonds heb je volop keuze in SPLASHWORLD Aqua Mirage: een kindermenu om de vingers bij af te likken in het Moby Dick restaurant of naar het Around-the-World dining buffet. Vakantie vieren zoals vakantie bedoeld is. LET OP: In de winterperiode (01/11 t/m 31/03) is het waterpark gesloten..

Geweldige zonvakantie Centraal Marokko 🏝️ SPLASHWORLD Aqua Mirage
Geweldige zonvakantie Centraal Marokko 🏝️ SPLASHWORLD Aqua Mirage
Geweldige zonvakantie Centraal Marokko 🏝️ SPLASHWORLD Aqua Mirage
Geweldige zonvakantie Centraal Marokko 🏝️ SPLASHWORLD Aqua Mirage

Faciliteiten accommodatie

  • Uitdaging: test alle glijbanen
  • Keuze uit drie restaurants
  • Veel speelplezier in de miniclub
  • Met het gezin in de familiesuite
  • Spectaculair waterpark
  • Dit hotel maakt een verschil
  • All inclusive: maximaal genieten
  • Erkend met duurzaamheidslabel

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 27 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-26. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!