Geweldige zonvakantie Yucatan 🏝️ Grand Palladium Costa Mujeres Resort & Spa

Prijs (per persoon)€1576,-€1854,- -15%
Vertrek opZaterdag 27 augustus 2022
Verblijf9 Dagen
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Mexico »  Yucatan »  Costa Mujeres
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Mexico ☀ 9 Dagen in Grand Palladium Costa Mujeres Resort & Spa, Costa Mujeres ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 1576,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Geweldige zonvakantie Yucatan - Mexico met vertrek op zaterdag 27 augustus 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9.5

Grand Palladium Costa Mujeres Resort & Spa

9-daagse Zonvakantie naar Yucatan bij Grand Palladium Costa Mujeres Resort & Spa. Geopend december 2018, Luxe aan rustig Costa Mujeres, Uitgaan in smaakvolle restaurants, Entertainment voor jong & oud, Heerlijk relaxen in de spa, Met fijne Family Selection kamers & inclusief transfers.. Bienvenido! De 5 sterren die vanaf eind 2018 op dit All Inclusive hotel pronken, heten je al van verre welkom. Vanuit het hotel loop je zo het witte zandstrand van Costa Mujeres op. Terwijl jij bij een van de bars een piña colada bestelt, maken de kids nieuwe vriendjes in de kidsclub. En 's avonds is het puur genieten, van Mexicaans tot Italiaans en van steakhouse tot showcooking.

Geweldige zonvakantie Yucatan 🏝️ Grand Palladium Costa Mujeres Resort & Spa
Geweldige zonvakantie Yucatan 🏝️ Grand Palladium Costa Mujeres Resort & Spa
Geweldige zonvakantie Yucatan 🏝️ Grand Palladium Costa Mujeres Resort & Spa
Geweldige zonvakantie Yucatan 🏝️ Grand Palladium Costa Mujeres Resort & Spa

Vakantie highlights

  • Geopend december 2018, Luxe aan rustig Costa Mujeres, Uitgaan in smaakvolle restaurants, Entertainment voor jong & oud, Heerlijk relaxen in de spa, Met fijne Family Selection kamers & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Roomservice
  • Duikschool
  • Tennis
  • Sauna,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 27 augustus 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-05-29. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!