Korting zonvakantie Algarve 🏝️ Vila Galé Cerro Alagoa

Prijs (per persoon)€530,-€716,- -26%
Vertrek opZondag 2 oktober 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Portugal »  Algarve »  Albufeira
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Portugal ☀ 8 Dagen in Vila Galé Cerro Alagoa, Albufeira ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 530,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Korting zonvakantie Algarve - Portugal met vertrek op zondag 2 oktober 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.4

Vila Galé Cerro Alagoa

8-daagse Zonvakantie naar Algarve bij Vila Galé Cerro Alagoa. Al jaren een favoriet hotel, Dichtbij vele bars en restaurants, Binnen en buiten zwemplezier, Op loopafstand van 'de strip', Écht ontspannen in de wellness, Hotel met eco-label (fair travel) & inclusief transfers.. Vila Galé Cerro Alagoa is een fijn hotel met centrale ligging in Albufeira. Precies tussen het oude centrum en de modernere 'Strip' in, dus je hebt volop keuze aan restaurants, bars en winkels. Het hotel is niet modern, maar met 300 dagen zon in de Algarve breng je je dagen toch voornamelijk buiten door. Alles is op loopafstand, zelfs het strand. Als je op zoek bent naar een hotel met uitstekende locatie, hoef je niet verder te zoeken. Bemvindo bij Vila Galé Cerro Alagoa!

Korting zonvakantie Algarve 🏝️ Vila Galé Cerro Alagoa
Korting zonvakantie Algarve 🏝️ Vila Galé Cerro Alagoa
Korting zonvakantie Algarve 🏝️ Vila Galé Cerro Alagoa
Korting zonvakantie Algarve 🏝️ Vila Galé Cerro Alagoa

Vakantie highlights

  • Al jaren een favoriet hotel, Dichtbij vele bars en restaurants, Binnen en buiten zwemplezier, Op loopafstand van 'de strip', Écht ontspannen in de wellness, Hotel met eco-label (fair travel) & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Speeltuin
  • Roomservice
  • Tuin
  • Fitness
  • Sauna
  • Stoombad
  • Wasmachines (zelfservice),

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 2 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-21. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!