TIP zonvakantie Azoren 🏝️ Terra Nostra Garden

Prijs (per persoon)€1132,-€1332,- -15%
Vertrek opWoensdag 21 september 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Portugal »  Azoren »  Furnas
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Portugal ☀ 8 Dagen in Terra Nostra Garden, Furnas ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 1132,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ TIP zonvakantie Azoren - Portugal met vertrek op woensdag 21 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

10

Terra Nostra Garden

8-daagse Zonvakantie naar Azoren bij Terra Nostra Garden. Oase van rust in hartje natuur, Met een uitstekende service, Het luxe leven begint hier, Hotel met eco-label (fair travel), In bijzondere Art Deco stijl, Ontspannen in thermaalbad & inclusief transfers.. Te midden van al het natuurschoon staat dit sfeervolle hotel. In de tuin achter het hotel ligt thermaalbad waarin je ontspant na een dag vol belevingen. Ook buiten het hotel is er genoeg te beleven. In de omgeving van zijn er diverse thermale bronnen en een prachtige botanische tuin te vinden.

TIP zonvakantie Azoren 🏝️ Terra Nostra Garden
TIP zonvakantie Azoren 🏝️ Terra Nostra Garden
TIP zonvakantie Azoren 🏝️ Terra Nostra Garden
TIP zonvakantie Azoren 🏝️ Terra Nostra Garden

Vakantie highlights

  • Oase van rust in hartje natuur, Met een uitstekende service, Het luxe leven begint hier, Hotel met eco-label (fair travel), In bijzondere Art Deco stijl, Ontspannen in thermaalbad & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Roomservice
  • Sauna
  • Stoombad,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 21 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!