Last minute zonvakantie Lissabon 🏝️ Do Chiado

Prijs (per persoon)€912,-€1200,- -24%
Vertrek opWoensdag 29 juni 2022
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Portugal »  Lissabon »  Lissabon
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zonvakantie Portugal ☀ 8 Dagen logies in Do Chiado, Lissabon ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Brussel Charleroi ☀ € 912,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute zonvakantie Lissabon - Portugal met vertrek op woensdag 29 juni 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

6

Do Chiado

Hotel Do Chiado is een design hotel met fijne kamers en een centrale locatie, namelijk in het hart van Chiado, gelegen aan de winkelstraat Rua Nova do Almada. Vele restaurants in de omgeving....

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 29 juni 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-06-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!