Last minute zonvakantie Madeira 🏝️ Four Views Oasis

Prijs (p/p)€454,-€744,- -39%
Vertrek opWoensdag 2 juni 2021
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel & appartementen
Bestemming Portugal »  Madeira »  Caniço de Baixo
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Portugal ☀ 8 Dagen in Four Views Oasis, Caniço de Baixo ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 454,- p/p ☀ Verblijf in 4 sterren hotel & appartementen ☀ Last minute zonvakantie Madeira - Portugal met vertrek op woensdag 2 juni 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8.7

Four Views Oasis

De hotelkamers en appartementen van Four Views Oasis in Caniço de Baixo hebben een echte eyecatcher; een foto van de paradijsvogelbloem achter je bed. Je weet meteen dat je op Madeira bent. Vanuit het restaurant en het zwembad heb je uitzicht over de Atlantische Oceaan. En terwijl jij baantjes trekt, plukt de kok verse groente uit eigen tuin. Deze vind je 's avonds weer terug op je bord. Hier hebben ze oog voor detail en leggen ze je graag in de watten. Genieten maar, het is tenslotte vakantie!.

Last minute zonvakantie Madeira 🏝️ Four Views Oasis
Last minute zonvakantie Madeira 🏝️ Four Views Oasis
Last minute zonvakantie Madeira 🏝️ Four Views Oasis
Last minute zonvakantie Madeira 🏝️ Four Views Oasis

Faciliteiten accommodatie

  • Modern en fris hotel
  • Direct aan zee gelegen
  • De mooiste vergezichten
  • Relaxen in de tuin
  • 's Avonds livemuziek in de bar
  • Groen: Eten uit eigen tuin

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 2 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-09. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!