Korting zonvakantie Madeira 🏝️ Quinta da Serra

Prijs€375,-€469,- -20%
Vertrek opWoensdag 24 augustus 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie5 Sterren vakantiehuis
Bestemming Portugal »  Madeira »  Camara do Lobos
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Portugal ☀ 8 Dagen in Quinta da Serra, Camara do Lobos ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 375,-  ☀ Verblijf in 5 sterren vakantiehuis ☀ Korting zonvakantie Madeira - Portugal met vertrek op woensdag 24 augustus 2022 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Quinta da Serra

8-daagse Zonvakantie naar Madeira bij Quinta da Serra. Slapen in een sfeervol landhuis, Met weelderige hoteltuinen, Eten uit eigen tuin, Goed begin: fijn ontbijt met mooi uitzicht, Vrijheid: auto inclusief, Hotel met eco-label (fair travel) & inclusief transfers.. Het roze gebouw is een opvallende verschijning. Het interieur doet denken aan een Engels landhuis. In de tuin ligt het overdekte zwembad en de tennisbaan. Eerste een balletje slaan en daarna wat baantjes trekken? Of met een boek op het terras in de zon. Pak de huurauto en rij naar de kust. In het kleine dorp Câmara do Lobos vind je een gezellige visserhaven. De omringende restaurants presenteren 's avonds graag een verse vis op je bord.

Korting zonvakantie Madeira 🏝️ Quinta da Serra
Korting zonvakantie Madeira 🏝️ Quinta da Serra
Korting zonvakantie Madeira 🏝️ Quinta da Serra
Korting zonvakantie Madeira 🏝️ Quinta da Serra

Vakantie highlights

  • Slapen in een sfeervol landhuis, Met weelderige hoteltuinen, Eten uit eigen tuin, Goed begin: fijn ontbijt met mooi uitzicht, Vrijheid: auto inclusief, Hotel met eco-label (fair travel) & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Fitness
  • Tennis
  • Sauna,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 24 augustus 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!