Heerlijke zonvakantie Sao Miguel 🏝️ My Story Hotel Vila Nova

Prijs (per persoon)€683,-€833,- -18%
Vertrek opZaterdag 28 augustus 2021
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Portugal »  Sao Miguel »  Ponta Delgada
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Portugal ☀ 8 Dagen in My Story Hotel Vila Nova, Ponta Delgada ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 683,- per persoon ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Heerlijke zonvakantie Sao Miguel - Portugal met vertrek op zaterdag 28 augustus 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

My Story Hotel Vila Nova

My Story Hotel Vila Nova kenmerkt zich door haar keurige kamers, goede schoonmaak en vriendelijk personeel. Ook de ligging van het hotel is gunstig. Vanuit hier ben je in een paar stappen in het centrum van Ponta Delgada. Loop ook zeker eens in de avond naar de haven voor een lekker drankje en hapje. Dit is dé plek waar de Azoreanen genieten van het goede leven! Vergeet ook zeker niet om het eiland te ontdekken. Ontdek de omgeving en je snapt waarom São Miguel ook wel de naam Ilha Verde heeft.

Heerlijke zonvakantie Sao Miguel 🏝️ My Story Hotel Vila Nova
Heerlijke zonvakantie Sao Miguel 🏝️ My Story Hotel Vila Nova
Heerlijke zonvakantie Sao Miguel 🏝️ My Story Hotel Vila Nova
Heerlijke zonvakantie Sao Miguel 🏝️ My Story Hotel Vila Nova

Faciliteiten accommodatie

  • Keurig en comfortabel hotel
  • Te voet naar het leuke centrum
  • Ook de haven is dichtbij
  • Een drankje in de gezellige bar
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Blijf in shape in de fitness

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 28 augustus 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-07-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!