Bodemprijs vakantie Costa Blanca 🏝️ Poseidon Playa 8 Dagen €385,-

Prijs (per persoon)€385,-€487,- -21%
Vertrek opZaterdag 18 maart 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Costa Blanca »  Benidorm
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Spanje ☀ 8 Dagen in Poseidon Playa, Benidorm ☀ Inclusief vlucht en transfer € 385,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 3 sterren hotel ☀ Bodemprijs vakantie Costa Blanca - Spanje met vertrek op zaterdag 18 maart 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

8

Poseidon Playa

8-daagse Zonvakantie naar Costa Blanca bij Poseidon Playa. Fantastische ligging!, Alleen maar zeezicht, De zee ruist je in slaap, Geliefd op de Nederlandse markt, Lekker slenteren over de boulevard, Voor wie wil: All Inclusive & inclusief transfers.. Vamos al la Playa! Poseidon Playa in Benidorm heeft een geweldige ligging aan de boulevard en het strand. Goede service, een heerlijk zwembad en smakelijke maaltijden, zorgen er voor dat je écht vakantie kan vieren, zoals het bedoeld is. Niet voor niks komen gasten graag terug naar dit geliefde hotel. Door de hoogbouw heeft elke kamer bij Poseidon Playa een prachtig uitzicht over het strand van Poniente. Eindig je dag met een drankje aan de bar of op je eigen balkon en geniet van de zonsondergang. Wat wil je nog meer?

Bodemprijs vakantie Costa Blanca 🏝️ Poseidon Playa 8 Dagen  €385,-
Bodemprijs vakantie Costa Blanca 🏝️ Poseidon Playa 8 Dagen  €385,-
Bodemprijs vakantie Costa Blanca 🏝️ Poseidon Playa 8 Dagen  €385,-
Bodemprijs vakantie Costa Blanca 🏝️ Poseidon Playa 8 Dagen  €385,-

Vakantie highlights

  • Fantastische ligging!, Alleen maar zeezicht, De zee ruist je in slaap, Geliefd op de Nederlandse markt, Lekker slenteren over de boulevard, Voor wie wil: All Inclusive & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Entertainment ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 18 maart 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-01-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!