Last minute vakantie Mallorca 🏝️ Allsun Paguera Park

Prijs (per persoon)€702,-€949,- -26%
Vertrek opWoensdag 28 september 2022
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Mallorca »  Paguera
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope vakantie Spanje ☀ 8 Dagen all inclusive in Allsun Paguera Park, Paguera ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Dusseldorf ☀ € 702,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Mallorca - Spanje met vertrek op woensdag 28 september 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Allsun Paguera Park

Rustig, in een prachtige omgeving, ca. 350 m van het fijne zandstrand van Playa Palmira. Het is ca. 300 m naar het centrum met de populaire Bulevar.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 28 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-09-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!