TIP zonvakantie Djerba 🏝️ Royal Garden Palace

Prijs (p/p)€794,-€923,- -14%
Vertrek opVrijdag 20 augustus 2021
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Tunesië »  Djerba »  Midoun
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Tunesië ☀ 8 Dagen all inclusive in Royal Garden Palace, Midoun ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 794,- p/p ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ TIP zonvakantie Djerba - Tunesië met vertrek op vrijdag 20 augustus 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Royal Garden Palace

In hotel Royal Garden Palace op het eiland Djerba in Midoun zijn actief én ontspannen vakantie vieren nauw met elkaar verweven. Met de sportactiviteiten als tennis, aquarobics, het uitgebreide wellnesscentrum en de Djerba Golf Club op loopafstand is er altijd wel iets te doen. Natuurlijk is er ook tijd om echt weer even tot jezelf te komen. Trakteer jezelf op een massage of nestel je op een fijn ligbed bij het zwembad. Er is altijd een plekje vrij. Het ideale moment om in alle rust dat goede boek uit te lezen. En dan is er nog de tuin. De énorme tuin van maar liefst 20.000 m². Gezellig met de kids aan de wandel of lekker romantisch met z'n tweeën. All Inclusive logeren in hotel Royal Garden Palace betekent gegarandeerd genieten!

TIP zonvakantie Djerba 🏝️ Royal Garden Palace
TIP zonvakantie Djerba 🏝️ Royal Garden Palace
TIP zonvakantie Djerba 🏝️ Royal Garden Palace
TIP zonvakantie Djerba 🏝️ Royal Garden Palace

Faciliteiten accommodatie

  • Logeren in Oriëntaalse sferen
  • Oogjes dicht in de wellness
  • Santé! All inclusive borrelen
  • Altijd een ligbedje beschikbaar
  • In de groene tuin van 20.000 m²
  • En zó op het strand en golfbaan

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 20 augustus 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!