Goedkope vakantie Golf Van Hammamet 🏝️ IBEROSTAR Kuriat Palace

Prijs (p/p)€540,-€667,- -19%
Vertrek opZondag 31 oktober 2021
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Tunesië »  Golf Van Hammamet »  Monastir
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope vakantie Tunesië ☀ 8 Dagen all inclusive in IBEROSTAR Kuriat Palace, Monastir ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 540,- p/p ☀ Verblijf in 5 sterren hotel ☀ Goedkope vakantie Golf Van Hammamet - Tunesië met vertrek op zondag 31 oktober 2021 ☀ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

IBEROSTAR Kuriat Palace

8 daagse vliegvakantie naar IBEROSTAR Kuriat Palace in monastir, tunesie. IBEROSTAR Kuriat Palace is een luxe 5-sterrenhotel in Monastir. Het hotel in Tunesie ligt direct aan het strand, vanaf het zwembad kijk je zo over de prachtige zee. Met maar liefst 10 waterglijbanen is het dé place to be voor waterpret en vermaak, de kids zullen het hier helemaal naar hun zin hebben. Daarnaast hebben ze onder andere ook nog eens een leuke kidsclub ter beschikking. Voor de volwassenen is het spacenter en activiteiten zoals aerobics misschien meer geschikt. Het maakt niet uit hoe oud je bent, je gaat hier zeker genieten!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 31 oktober 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-06-11. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!