Last minute zonvakantie Golf van Hammamet 🏝️ Le Paradis Palace

Prijs (p/p)€500,-€588,- -15%
Vertrek opVrijdag 11 juni 2021
Verblijf8 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Tunesië »  Golf van Hammamet »  Hammamet
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope zonvakantie Tunesië ☀ 8 Dagen all inclusive in Le Paradis Palace, Hammamet ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 500,- p/p ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute zonvakantie Golf van Hammamet - Tunesië met vertrek op vrijdag 11 juni 2021 ☀ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

7.2

Le Paradis Palace

De eerste Tunesische zonnestralen bereiken je kamer. Tijd voor weer een nieuwe dag in Hammamet. Wakker worden in hotel Le Paradis Palace is al een plezier. Nu eerst smullen van het all inclusive ontbijtbuffet en nadenken waarmee je je dag wilt vullen. Wordt het een duik in het royale zwembad of sta je liever met je voeten in de branding? De palmbomen wuiven je toe vanaf het fijne zandstrand. En wie wat meer actie zoekt gaat lekker waterfietsen, tennissen of speelt een partijtje minigolf. In hotel Le Paradis Palace heb je de hele vakantie wat te doen.

Last minute zonvakantie Golf van Hammamet 🏝️ Le Paradis Palace
Last minute zonvakantie Golf van Hammamet 🏝️ Le Paradis Palace
Last minute zonvakantie Golf van Hammamet 🏝️ Le Paradis Palace
Last minute zonvakantie Golf van Hammamet 🏝️ Le Paradis Palace

Faciliteiten accommodatie

  • Zó met de voeten in de branding
  • All inclusive tot aan het strand
  • En 3x per week een themabuffet
  • Activiteiten voor groot en klein
  • Waterpret op de glijbaan
  • Alleen bij TUI

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 11 juni 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-31. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!