Last minute vakantie Istanbul 🏝️ Centrum

Prijs (per persoon)€509,-€697,- -27%
Vertrek opZondag 3 juli 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Turkije »  Istanbul »  Istanbul
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTravelStore
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TravelStore

Goedkope zomervakantie Turkije ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Centrum, Istanbul ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ☀ € 509,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Last minute vakantie Istanbul - Turkije met vertrek op zondag 3 juli 2022 ☀ Veilig boeken bij TravelStore met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Centrum

Een klassiek en comfortabel hotel met een central ligging en onder andere een leuk restaurant met dakterras met formidabel uitzicht en... een Turks bad en sauna in het hotel! Laat u eens flink...

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 3 juli 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TravelStore, op datum van publicatie: 2022-06-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!