✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Bali Sense Canggu Beach Hotel
Canggu, Bali, Indonesië
Sense Canggu Beach Hotel
4 Sterren, Logies+ontbijt
10 dagen voor € 799,- p.p.
Vertrek: maandag, 29 april 2019
korting: 17%
Vliegreis vanaf: Amsterdam
Reisaanbieder: Corendon
9,2

Last minute zonvakantie Bali inclusief vlucht en transfer. Verblijf tijdens deze strandvakantie Bali, 7 nachten in het 4 sterren Sense Canggu Beach Hotel, net buiten Denpassar. Ga hier heerlijk zonnebaden op het strand, wandel door de prachtige omgeving of zoek de gezelligheid van Kuta op. Ontspan tijdens deze heerlijke zonvakantie Bali.

Boek nu met korting

Geen € 935,- maar slechts

€ 799,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Goedkope vakantie Bali

Het Indonesische eiland Bali is een populaire bestemming voor een zonvakantie. Heerlijk weer, mooie stranden, lekker eten. En dat alles tegen een goede prijs. Verblijf net buiten Denpassar in Canggu, aan het strand van Bali, in een mooi 4 sterren hotel waar je heerlijk kunt ontspannen. Zonnebaden op het strand of aan het zwembad met een verfrissend drankje, wandel door de mooie omgeving . In de omgeving van het hotel vind je gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden, maar ook de gezellige uitgaanscentra in Denpassar zijn niet ver weg. Boek nu deze mooie reis en je krijgt 17% korting!