✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Cyprus 3972470 Pixabay
Limassol, Paphos,
Vakantie Cyprus vanaf € 386,- p.p.
Last minute Cyprus
Op = Op
Reisaanbieder: Sunweb

Last minute Cyprus! Reis in november voor een goedkope zonvakantie naar Cyprus. Je boekt al een goedkope last minute vanaf € 386,- per persoon. Het eiland heeft een mooie natuur, pittoreske dorpjes en steden en in november is het weer nog heerlijk aangenaam met temperaturen rond de 20 graden. Verblijf hier 8 dagen in een mooi 4 of 5 sterren hotel met vele voorzieningen en ontspan tijdens je goedkope zonvakantie Cyprus!

Boek nu met korting

Op = Op

Last minute Cyprus

pak deze deal
*disclaimer

Last minute Cyprus

In november geniet je op Cyprus nog van heerlijk nazomers weer, waar bij de temperaturen nog oplopen tot boven de 20 graden. Ook het zeewater heeft nog aangename temperaturen. Verblijf in een goed hotel en ontspan met de faciliteiten aldaar, ga nog even lekker naar het strand, pak een gezellig terrasje mee of trek de natuur van dit mooie eiland in. Met de aangename temperaturen kun je hier lekker actief zijn, maar ook heerlijk ontspannen zonnebaden. Bekijk de mooie vakanties in de aanbod en boek een goedkope last minute Cyprus in november!