✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Kaapverdie Ahg Marine Beach Resort
Sal Rei, Boa Vista, Kaapverdië
AHG Marine Club Beach Resort
3 Sterren, Logies+ontbijt
8 dagen voor € 511,- p.p.
Vertrek: dinsdag, 19 maart 2019
korting: 45%
Vliegreis vanaf: Eindhoven
Reisaanbieder: TUI
7,6

Last minute Kaapverdië, inclusief vlucht en transfer. Reis op 19 maart naar Boa Vista op het mooie Kaapverdië. Verblijf hier 8 dagen in het 3 sterren Appartementenhotel AHG Marine Club Beach Resort, direct aan het strand van Sal Rei. Geniet hier van een goedkope strandvakantie Kaapverdië met korting.

Boek nu met korting

Geen € 834,- maar slechts

€ 511,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Last minute Kaapverdië

Direct aan het strand van Sal Rei staat het sfeervolle Resort AHG Marine Beach Club Resort. Het resort geeft de sfeer van een klein pittoresk dorpje.Je kunt hier zonnen en loungen op het privéstrand van het hotel. In het resort vind je verschillende voorzieningen voor vermaak en ontspanning. Er is een kidsclub en er wordt voor entertainment gezorgd door een animatieteam. Wil je even een hapje eten buiten het resort, dan is het gezellige centrum van het dorpje Sal Rei slechts een kleine kilometer verder op. Zo heb je alles in de buurt voor een heerlijke last minute vakantie Kaapverdië. Boek nu en reis in maart met 45% korting naar Boa Vista.