✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Malta San Antonio Hotel Spa
Qawra, Malta
db San Antonio Hotel + Spa
4 Sterren, All inclusive
8 dagen voor € 464,- p.p.
Vertrek: woensdag, 1 mei 2019
korting: 39%
Vliegreis vanaf: Amsterdam
Reisaanbieder: TUI
8,4

Last minute zonvakantie Malta inclusief vlucht en transfer. Ontspan in het all inclusive db San Antonio Hotel + Spa. Geniet van de fitness- en wellness voorzieningen en de uitstekende service. Trek er op uit en ontdek het mooie Malta of ga duiken of snorkelen voor de kust. Malta is een heerlijke bestemming voor een duikvakantie, wandelvakantie en een rustige strandvakantie.

Boek nu met korting

Geen € 763,- maar slechts

€ 464,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

All inclusive zonvakantie Malta

Het kleine Malta is een fantastische vakantie bestemming in de Middellandse Zee, liggend net onder Sicilië. De eilanden van Malta zijn een uitstekende bestemming voor een wandelvakantie of een rustige strandvakantie. Ook wanneer je graag wilt duiken of snorkelen, dan is Malta een uitstekende keuze. Je kunt hier ook heerlijk ontspannen en je laten verwennen in een all inclusive resort, zoals het db San Antonio Hotel + Spa. Ontspan hier in de zwembaden, de sauna, spa of tijdens een massage. Geniet van de uitstekende all inclusive service en de culinaire specialiteiten in de 6 restaurants van het hotel.