✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

Playa Del Carmen Riu Tequila
Playa del Carmen, Mexico
RIU Tequila
4 Sterren, All inclusive
9 dagen voor €999,- p.p.
Vertrek: donderdag, 28 maart 2019
korting: 35%
Vliegreis vanaf: Amsterdam
Reisaanbieder: TUI
9,0

Strandvakantie Mexico inclusief vlucht en transfer. Verblijf op basis van all inclusive in het 4 sterren RIU Tequila in de populaire badplaats Playa del Carmen. Boek nu deze aanbieding met 35% korting en reis op 28 maart naar Playa del Carmen voor een goedkope zonvakantie Mexico.

Boek nu met korting

Geen € 1663,- maar slechts

€ 999,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Strandvakantie Playa del Carmen

Het RIU Tequila is één van de RIU hotels net buiten Playa del Carmen. Je verblijft hier mooie ruime kamers en geniet hier van luxe en comfort, zoals je dat van RIU mag verwachten. Het RIU Tequila bevindt zich op een kleine 800 meter van het privéstrand van RIU, bij het RIU Playacar, waar je ook gewoon gebruik kunt maken van de faciliteiten van het hotel. Zo kun je hier dineren in het restaurant Beach Club. Met de vele voorzieningen van niet alleen het RIU Tequila en de ander RIU hotels aan het strand, heb je alle comfort en gemakken die je je kunt wensen voor een strandvakantie in Playa del Carmen.