Speciale actieprijs zonvakantie Aruba ⛱️ 9 Dagen all inclusive Renaissance Wind Creek Aruba Resort

Prijs (per persoon)€2208,-€3067,- -28%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opMaandag 15 april 2024
Verblijf9 Dagen all inclusive
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Aruba »  Aruba »  Oranjestad
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Last minute korting zonvakantie Aruba. 9 Dagen all inclusive in Renaissance Wind Creek Aruba Resort, Oranjestad. Geen € 3067,- maar slechts € 2208,-  (per persoon). Speciale actieprijs zonvakantie Aruba - Aruba met vertrek op maandag 15 april 2024 ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Kindvriendelijk ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

7.9

Zon 4* all inclusive Aruba € 2208,- 【9 dagen all inclusive】

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Aruba bij Renaissance Wind Creek Aruba Resort. Uniek 2-in-1 resort & inclusief transfers.. Een thuis ver van huis, dat ervaar je bij Renaissance Wind Creek Aruba Resort (voorheen Renaissance Aruba Resort). Zowel families als koppels voelen zich hier welkom. Het unieke aan dit resort is dat het 2 verschillende hotels ineen zijn, namelijk het Marina en Ocean Suites gedeelte. Allebei in het bruisende centrum van Oranjestad. Allebei luxe met een ongedwongen sfeer. Met z'n tweetjes kies je voor het hip en happening Marina gedeelte, waar het zwembad vrij is van zwembandjes en bommetjes. En als de kinderen meekomen op deze zonvakantie, dan wachten de ruime Ocean Suites aan het strand. Ontbijt in Fresco, boek een massage aan zee en stil die snack attack bij poolbar Solé. Overal staat het lieve personeel voor je klaar. Welkom bij Renaissance!

Zon 4* all inclusive Aruba € 2208,- 【9 dagen all inclusive】
Zon 4* all inclusive Aruba € 2208,- 【9 dagen all inclusive】
Zon 4* all inclusive Aruba € 2208,- 【9 dagen all inclusive】
Zon 4* all inclusive Aruba € 2208,- 【9 dagen all inclusive】

zonvakantie Aruba | last minute vakantie Aruba | vakantie Aruba

Vakantie highlights

  • Uniek 2-in-1 resort & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Roomservice
  • Fitness
  • Duikschool
  • Tennis,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 15 april 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-03-24. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!