Speciale aanbieding vakantie Curacao ☀ 9 Dagen logies The Pearl of the Caribbean

Prijs (per persoon)€751,-€905,- -17%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opMaandag 13 mei 2024
Verblijf9 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren bungalow
Bestemming Curacao »  Curacao »  Willemstad
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Deal vakantie Curacao. 9 Dagen logies in The Pearl of the Caribbean, Willemstad. Geen € 905,- maar slechts € 751,-  (per persoon). Speciale aanbieding vakantie Curacao - Curacao met vertrek op maandag 13 mei 2024 ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Verblijf in 3 sterren bungalow ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

8

Strandvakantie 3* Curacao € 751,- ❖ The Pearl of the Caribbean

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Curacao bij The Pearl of the Caribbean. Kleinschalig en rustig gelegen & inclusief transfers.. Genieten. Dat is vooral waar het om draait bij The Pearl of the Caribbean. Op dit knusse resort is het fijn zitten op het terras voor je bungalow. De weelderige tuin is een genot voor het oog. Grote palmen, roze bloemen en cactussen. Voor tips loop je naar Janine en André die je alles vertellen over het eiland. Niet alleen waar je boodschappen kunt halen, maar ook waar de mooie stranden zijn. Of maak gewoon een gezellig praatje. Om de hoek zit Sint Joris Baai. Een prachtig stuk natuur en een rijk broedgebied. De fregatvogel voelt zich thuis in deze baai. Struin de paden af en ga op zoek naar de leguanen en de Trupial vogel. Dit stukje van Curacao is een parel.

Strandvakantie 3* Curacao € 751,- ❖ The Pearl of the Caribbean
Strandvakantie 3* Curacao € 751,- ❖ The Pearl of the Caribbean
Strandvakantie 3* Curacao € 751,- ❖ The Pearl of the Caribbean
Strandvakantie 3* Curacao € 751,- ❖ The Pearl of the Caribbean

Vakantie highlights

  • Kleinschalig en rustig gelegen & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 13 mei 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-05-04. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!