Inpakkers deal zonvakantie Italiaanse Rivièra 🏝️ 12 Dagen - 12 dg cruise Historische Steden met Israël

Prijs (per persoon)€920,-€1136,- -19%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opWoensdag 1 november 2023
Verblijf12 Dagen -
AccommodatieHotel
Bestemming Cyprus »  Italiaanse Rivièra »  Civitavecchia
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Goedkope last minute zonvakantie Cyprus. 12 Dagen - in 12 dg cruise Historische Steden met Israël, Civitavecchia € 920,-  (per persoon). Inpakkers deal zonvakantie Italiaanse Rivièra - Cyprus met vertrek op woensdag 1 november 2023 ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

7

12 dg cruise Historische Steden met Israël

12-daagse Vakantie naar Italiaanse Rivièra bij 12 dg cruise Historische Steden met Israël. Cruise per MSC Sinfonia, Cruise vanuit Genua, Bewonder de Bahá'í Gardens, Incl. extra's t.w.v. €169 p.p, Loop door het Forum Romanum, Eten in het Il Covo Restaurant. Geschiedenis liefhebbers en cultuurfans opgelet. Deze cruise mogen jullie niet missen. De ene dag loop je over het Forum Romanum en langs de Trevi fontein in Rome. Een andere dag zie je de Tempel van Aphrodite op Rhodos. Het bezoek aan Haifa is een echt hoogtepunt te noemen van deze cruise. Bekijk hier de Bahá'í hangende tuinen en de Bahá'i tempel. Maar weet ook dat je vanuit Haifa ook Jeruzalem kan bezoeken. Nog een stad die veel mensen nog niet hebben gezien. Slenter door de oude straten en ervaar de sfeer van de geweldige steden die je gaat zien. Moe van al het wandelen en indrukken? Pak dan een terras en bestel iets lekkers te drinken of te eten. In de havens ligt de MSC Sinfonia op jou te wachten. Als je weer aan boord bent fris je je op in je hut. Wat ga je daarna doen? Wat drinken in de Capri Bar of toch de Shelagh's House Irish Pub. Daarna is het tijd om wat te gaan eten. Kies je voor Il Galeone Restaurant of kies je voor Il Covo Restaurant. De keuze is aan jou. Wij wensen je alvast een prettige vakantie.

Inpakkers deal zonvakantie Italiaanse Rivièra 🏝️ 12 Dagen - 12 dg cruise Historische Steden met Israël
Inpakkers deal zonvakantie Italiaanse Rivièra 🏝️ 12 Dagen - 12 dg cruise Historische Steden met Israël
Inpakkers deal zonvakantie Italiaanse Rivièra 🏝️ 12 Dagen - 12 dg cruise Historische Steden met Israël

zonvakantie Cyprus | last minute vakantie Cyprus | vakantie Cyprus

Vakantie highlights

  • Cruise per MSC Sinfonia
  • Cruise vanuit Genua
  • Bewonder de Bahá'í Gardens
  • Incl. extra's t.w.v. €169 p.p
  • Loop door het Forum Romanum
  • Eten in het Il Covo Restaurant

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 1 november 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-10-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!