Super zonvakantie Nicosia ⭐ 8 Dagen - 8 daagse fly drive Karakteristiek Cyprus

Prijs (per persoon)€1118,-€1553,- -28%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opWoensdag 16 oktober 2024
Verblijf8 Dagen -
AccommodatieHotel
Bestemming Cyprus »  Nicosia »  Larnaca
VervoerInclusief vlucht en huurauto
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Dagdeal fly & drive herfstvakantie Cyprus. 8 Dagen - in 8 daagse fly drive Karakteristiek Cyprus, Larnaca. Geen € 1553,- maar slechts € 1118,-  (per persoon). Super zonvakantie Nicosia - Cyprus met vertrek op woensdag 16 oktober 2024 ☀ Inclusief vlucht ☀ Inclusief huurauto ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

7.8

Zonvakantie Nicosia € 1118,- ⁂ vertrek 16 oktober 2024

8-daagse Zonvakantie naar Nicosia bij 8 daagse fly drive Karakteristiek Cyprus. Huurauto en overnachtingen, Ontdek de legende van Aphrodite, Wandel door het Troodosgebergte, De historische havenstad Larnaca, Bewonder de Caledonia watervallen & inclusief transfers.. Prehistorische ruïnes, eeuwenoude kloosters, prachtige legenden en tal van charmante plaatsen. Ontdek het karakteristieke Cyprus tijdens deze fly drive. Struin door historische steden, proef van Cypriotische wijnen uit de Akamas wijnstreek en plof neer op een van de gezellige terrassen en ontdek de authentieke keuken van Cyprus. Tip bestel mezze met versgebakken pitabrood. Gegarandeerd genieten! Het landschap van het Troodosgebergte, de prachtigste mozaïeken, de verdeelde hoofdstad Nicosia (bijzonder!), de helderblauwe zee… wat heeft Cyprus onwijs veel te bieden. Neem ook zeker een duik in het water bij de rots van Aphrodite. Volgens legenden is dit de geboorteplaats van de godin Aphrodite, de godin van de schoonheid.

Zonvakantie Nicosia € 1118,- ⁂ vertrek 16 oktober 2024
Zonvakantie Nicosia € 1118,- ⁂ vertrek 16 oktober 2024
Zonvakantie Nicosia € 1118,- ⁂ vertrek 16 oktober 2024
Zonvakantie Nicosia € 1118,- ⁂ vertrek 16 oktober 2024

zonvakantie Cyprus | last minute vakantie Cyprus | vakantie Cyprus

Vakantie highlights

  • Huurauto en overnachtingen
  • Ontdek de legende van Aphrodite
  • Wandel door het Troodosgebergte
  • De historische havenstad Larnaca
  • Bewonder de Caledonia watervallen & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 16 oktober 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-07-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!