Zonnige zonvakantie Emilia Romagna 🏝️ 11 Dagen - 11 dg singlereis strand & cultuur Adriatische Kust

Prijs (per persoon)€912,-€1025,- -11%
Boekingskosten€37,50
Vertrek opDonderdag 6 juli 2023
Verblijf11 Dagen -
AccommodatieHotel
Bestemming Italië »  Emilia Romagna »  Abano Terme
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Pak deze korting op een zomervakantie Italië ☀ 11 Dagen - in 11 dg singlereis strand & cultuur Adriatische Kust, Abano Terme € 912,-  (per persoon) ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Zonnige zonvakantie Emilia Romagna - Italië met vertrek op donderdag 6 juli 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

9

11 dg singlereis strand & cultuur Adriatische Kust

11-daagse naar Emilia Romagna bij 11 dg singlereis strand & cultuur Adriatische Kust. Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, 1-persoonskamer inclusief, Bezoek aan ministaat San Marino, Combinatie strand én cultuur, Ook dagen ter vrije besteding & inclusief transfers.. Op de gouden zandstranden van Gabbice Mare geniet je tijdens een vakantie aan de Adriatische Rivièra optimaal van de Italiaanse zonneschijn. En van het uitzicht, over de helderblauwe Adriatische Zee. En op het glooiende groene heuvellandschap aan de andere kant. Cultuur snuiven? Dat kan. Met tal van Romeinse bezienswaardigheden, zoals een amfitheater en een triomfboog. Onze reisleiding laat jou al deze plekken zien. maar ook is er voldoende tijd die je zelf kunt indelen. Lekker zonnen op het strand of genieten van de Italiaanse keuken. Zijn de koffers al gepakt?

Zonnige zonvakantie Emilia Romagna 🏝️ 11 Dagen - 11 dg singlereis strand & cultuur Adriatische Kust
Zonnige zonvakantie Emilia Romagna 🏝️ 11 Dagen - 11 dg singlereis strand & cultuur Adriatische Kust

zonvakantie Italië | last minute vakantiedeal Italië | vakantiedeal Italië

Vakantie highlights

  • Groepsreis
  • NL-sprekende reisleiding
  • 1-persoonskamer inclusief
  • Bezoek aan ministaat San Marino
  • Combinatie strand én cultuur
  • Ook dagen ter vrije besteding & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 6 juli 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-05-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!