Mega korting vakantie Noord Dalmatië ⛱️ 4 Dagen logies ontbijt Matilde Beach Resort

Prijs (per persoon)€196,-€242,- -19%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZondag 22 september 2024
Verblijf4 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Kroatië »  Noord Dalmatië »  Vodice
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Goedkope aanbieding vakantie Kroatië. 4 Dagen logies ontbijt in Matilde Beach Resort, Vodice. Geen € 242,- maar slechts € 196,-  (per persoon). Mega korting vakantie Noord Dalmatië - Kroatië met vertrek op zondag 22 september 2024 ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ Wandelen in de natuur ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

10

Zon 3* Noord Dalmatië € 196,- ➤ zwembad, restaurant(s)

4-daagse Zonvakantie naar Noord Dalmatië bij Matilde Beach Resort. Comfortabele appartementen, Relaxen bij het zwembad, Cocktail drinken in de loungebar, Loop eens naar Vodice centrum, Direct aan het strand, Veel bedrijvigheid in de zomer. Matilde Beach Resort 'voor de vakantie van je dromen!' Dat zeggen ze niet voor niets. Tot rust komen, aan de Dalmatische Kust in Kroatië, staat hier centraal. Je loopt langs de loungebar en ziet de knipoog van barman Ivan. Nog geen 5 minuten later zit je met een cocktail in je hand in de zon. Hoor je dat geluid van de golven op de branding slaan. Je sluit je ogen en zit heerlijk te dagdromen. Je krijgt nog een leuke tip mee als je richting het restaurant van het hotel loopt. Maak tijdens je vakantie een zeiltocht door het Vodice archipel, welke helemaal prachtig is met zonsondergang.

Zon 3* Noord Dalmatië € 196,- ➤ zwembad, restaurant(s)
Zon 3* Noord Dalmatië € 196,- ➤ zwembad, restaurant(s)
Zon 3* Noord Dalmatië € 196,- ➤ zwembad, restaurant(s)
Zon 3* Noord Dalmatië € 196,- ➤ zwembad, restaurant(s)

zonvakantie Kroatië | last minute vakantie Kroatië | vakantie Kroatië

Vakantie highlights

  • Comfortabele appartementen
  • Relaxen bij het zwembad
  • Cocktail drinken in de loungebar
  • Loop eens naar Vodice centrum
  • Direct aan het strand
  • Veel bedrijvigheid in de zomer

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 22 september 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-06-14. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!