Met korting op vakantie Algarve ☀ 8 Dagen logies Benvindo

Prijs (per persoon)€514,-€857,- -40%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opVrijdag 29 september 2023
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Portugal »  Algarve »  Albufeira
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Inpak Deal vakantie Portugal. 8 Dagen logies in Benvindo, Albufeira € 514,-  (per persoon). Met korting op vakantie Algarve - Portugal met vertrek op vrijdag 29 september 2023 ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

8.5

Benvindo

8-daagse Zonvakantie naar Algarve bij Benvindo. Je eigen Portugese plek, Niet trendy, wel schoon, Extra ruimte: 4-kamerappartement, Ook fijn: villa met privézwembad, Ontbijt in je eigen appartement, Eropuit? Zó naar stad en strand & inclusief transfers.. Benvindo! Zo heten de Portugezen je welkom. En dat dat welkom warm is, blijkt niet alleen uit de naam van dit appartement. Met 6(!) mensen logeren in een appartementen is geen probleem en in de grote keuken kun je met gemak een feestmaal tevoorschijn toveren. Lekker ruim dus als je samen naar Albufeira gaat, maar ook goed te doen met het hele gezin. Iets meer privacy? De 4 kamervilla geeft net dat beetje extra luxe in de vorm van een privé zwembad. Na een warm welkom in de Algarve volgt onvermijdelijk het afscheid. Of zoals de Portugezen het zeggen Adeus!

Met korting op vakantie Algarve ☀ 8 Dagen logies Benvindo
Met korting op vakantie Algarve ☀ 8 Dagen logies Benvindo
Met korting op vakantie Algarve ☀ 8 Dagen logies Benvindo
Met korting op vakantie Algarve ☀ 8 Dagen logies Benvindo

zonvakantie Portugal | last minute vakantie Portugal | vakantie Portugal

Vakantie highlights

  • Je eigen Portugese plek
  • Niet trendy
  • Wel schoon
  • Extra ruimte: 4-kamerappartement
  • Ook fijn: villa met privézwembad
  • Ontbijt in je eigen appartement
  • Eropuit? Zó naar stad en strand & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 29 september 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-07-16. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!