Wegens success verlengd! zonvakantie Andalusië ☀ 8 Dagen logies Appartementen Perla Marina

Prijs (per persoon)€886,-€1166,- -24%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opDonderdag 18 april 2024
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Spanje »  Andalusië »  Nerja
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Beste prijs zonvakantie Spanje. 8 Dagen logies in Appartementen Perla Marina, Nerja € 886,-  (per persoon). Wegens success verlengd! zonvakantie Andalusië - Spanje met vertrek op donderdag 18 april 2024 ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Verblijf in 3 sterren appartement ☀ Nu veilig boeken bij TUI!

9.6

Vakantie 3* Andalusië € 886,- 【SunDealz】

8-daagse Zonvakantie naar Andalusië bij Appartementen Perla Marina. Een parel aan de kust, Loop naar het oude centrum, Met paar stappen op het strand, Appartement met zeezicht, Hier voel je je thuis, Nederlandstalige televisiezenders & inclusief transfers.. Direct aan het strand en net even buiten het gezellige centrum van Nerja liggen Appartementen Perla Marina. Onlangs zijn de appartementen volledig gerenoveerd. Vanaf je ruime balkon of terras kijk je uit over het strand en de zee. Perla Marina is ook een goede uitvalsbasis om het achterland van de Costa del Sol te gaan ontdekken.

Vakantie 3* Andalusië € 886,- 【SunDealz】
Vakantie 3* Andalusië € 886,- 【SunDealz】
Vakantie 3* Andalusië € 886,- 【SunDealz】
Vakantie 3* Andalusië € 886,- 【SunDealz】

zonvakantie Spanje | last minute vakantie Spanje | vakantie Spanje

Vakantie highlights

  • Een parel aan de kust
  • Loop naar het oude centrum
  • Met paar stappen op het strand
  • Appartement met zeezicht
  • Hier voel je je thuis
  • Nederlandstalige televisiezenders & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 18 april 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-02-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!