Met korting op vakantie Catalonië 🏝️ 8 Dagen - 8 daagse singlereis Proef en beleef Catalonië

Prijs (per persoon)€883,-€1064,- -17%
Boekingskosten€37,50
Vertrek opZondag 1 oktober 2023
Verblijf8 Dagen -
AccommodatieHotel
Bestemming Spanje »  Catalonië »  Malgrat de Mar
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Actieprijs vakantie Spanje ☀ 8 Dagen - in 8 daagse singlereis Proef en beleef Catalonië, Malgrat de Mar € 883,-  (per persoon) ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ Met korting op vakantie Catalonië - Spanje met vertrek op zondag 1 oktober 2023 ☀ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

7

8 daagse singlereis Proef en beleef Catalonië

8-daagse naar Catalonië bij 8 daagse singlereis Proef en beleef Catalonië. Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, 1-persoonskamer inclusief, Proeverijen, Ontdek bruisend Barcelona, Fietstocht en wandelingen & inclusief transfers.. Tijdens deze singlereis maak je op een wel heel bijzondere manier kennis met het zonnige Catalonië! Een heerlijke combinatie van zon, zee, strand, cultuur, verrassende proeverijen én actieve uitjes, dat is wat deze reis te bieden heeft. Je verblijft in een prima hotel in Malgrat de Mar met zwembad dat vrijwel aan zee is gelegen. Samen met de reisleiding onderneem je dagelijks de leukste activiteiten. Natuurlijk blijft er genoeg tijd over om te zonnen, te zwemmen en te genieten van een sangria in één van de gezellige strandtentjes. Het is tenslotte wél vakantie. Wie gaat er mee het échte Spanje proeven en beleven?

Met korting op vakantie Catalonië 🏝️ 8 Dagen - 8 daagse singlereis Proef en beleef Catalonië
Met korting op vakantie Catalonië 🏝️ 8 Dagen - 8 daagse singlereis Proef en beleef Catalonië
Met korting op vakantie Catalonië 🏝️ 8 Dagen - 8 daagse singlereis Proef en beleef Catalonië

zonvakantie Spanje | last minute vakantiedeal Spanje | vakantiedeal Spanje

Vakantie highlights

  • Groepsreis
  • NL-sprekende reisleiding
  • 1-persoonskamer inclusief
  • Proeverijen
  • Ontdek bruisend Barcelona
  • Fietstocht en wandelingen & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 1 oktober 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-05-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!