Goedkope vakantie egeische kust van Turkije

Be76d1a55ee5ffb3b2dc895570c95b36 XL

Tussen Griekenland en Turkije, ligt de Egeïsche zee. Aan de Turkse kust hier liggen de populaire badplaatsen Bodrum, Marmaris en Kusadasi. In dit prachtige gebied is een schitterende natuur met heerlijke baaien met stranden te vinden. Dit gebied is ideaal voor vakantiegangers die van natuur en cultuur houden. Bij de mooie stranden kan men genieten van vele watersporten, heerlijk wandelen of deelnemen aan andere activiteiten. Ook uitstapjes naar de Griekse eilanden Kos of Rhodos zijn hier mogelijk.

Vakantie Marmaris

Marmaris is één van de populairste badplaatsen, liggend aan een grote baai, met kristalhelder water. Het is één van de grootste en belangrijkste toeristische bestemmingen van Turkije. Marmaris bestaat uit twee delen, het historische centrum en het modernere toeristische centrum. In het historische deel van Marmaris zijn prachtige historische gebouwen te zien, zoals de oude bazaar en een burcht uit de Ottomaanse tijd. Het modernere toeristische centrum bevindt zich rond een brede boulevard met allerlei uitgaansgelegenheden. Boek een all inclusive Marmaris vakantie!

Vakantie Kusadasi

Hoewel Kusadasi redelijk klein is, heeft het alles wat nodig is voor een fantastische zonvakantie. Er zijn prachtige stranden, maar ook bijzondere bezienswaardigheden. Één van werelds oudste bezienswaardigheden, de antieke stad Efeze ligt vlak bij Kusadasi. Bezoek ook het Byzantijnse kasteel op Bird Island. Vlak bij Kusadasi ligt één van de mooiste natuurlijke bezienswaardigheden van Turkije, Pamukkale. Dit is een prachtige witte rots met een waterval over terrassen. Boek een all inclusive Kusadasi vakantie!

Vakantie Bodrum

Bodrum is uitgegroeid tot een echte toeristische stad. Het is een luxe, welgestelde badplaats. Het heeft een mix van modern en historie, wat de uitstraling van de stad goed doet. Het is een gezellige toeristenstad met een bruisend nachtleven. Het heeft prachtige bezienswaardigheden, zoals het Romeinse amfitheater en het middeleeuwse kasteel, prachtige zandstranden en kiezelstranden. Er kan in Bodrum ook uitstekend gewinkeld worden. Er zijn allerlei leuke uitstapjes mogelijk vanuit Bodrum. Is Turkije niet genoeg, dan kan je zelfs een uitstapje maken naar het Griekse eiland Kos, wat hier voor de kust ligt. Boek een all inclusive Bodrum vakantie!