Vakanties naar toeristisch Lara - Antalya

157c6c6cd616f458d56a6caf427711f8 XL

Een last minute zonvakantie naar de badplaats Antalya is een regelrechte aanrader. De stad is gelegen in het zuidwesten van Turkije en is naar alle waarschijnlijkheid de meest populaire badplaats aan de Turkse Rivierá. Antalya heeft verschillende toeristische wijken waar alleen maar accommodaties gehuisvest zijn om de massale toestroom van alle toeristen te kunnen opvangen. De nieuwste toeristische wijk van Antalya is Lara.

Populairste badplaats van Antalya

De toeristische wijk zal door het merendeel van alle toeristen als een aparte badplaats, maar het is eigenlijk een toeristische wijk dat behoort tot de populairste badplaats Antalya.

Lara is de laatste jaren uitgegroeid tot een waar paradijs voor iedere soort vakantieganger. Hierdoor zullen veel toeristen Lara zien als een badplaats en zo wordt het ook eigenlijk omschreven in de reisgidsen. Lara heeft een uitzonderlijk goede ligging ten opzichte van de internationale luchthaven van Antalya. Vanaf de luchthaven is de toeristisch wijk Lara op slechts 15 minuten gelegen. Je bent altijd binnen een mum van tijd bij je accommodatie, waar je Turkije vakantie echt kan beginnen.

Comfortabel hotel en luxe resort op paar honderd meter van elkaar afgelegen

De nieuwste toeristisch wijk van Antalya bestaat alleen maar uit accommodaties in alle soorten en maten. Iedere vakantieganger kan in Lara terecht voor een geweldige vakantie. De wijk wordt vaak aangeduid als het Las Vegas van de Turkse Rivierá omdat er heel veel thema accommodaties in de wijk liggen. Op elke hoek van de straat en langs de kust liggen alle hotels, resorts en appartementen.

Een geliefde accommodatie bij Nederlandse vakantiegangers is het comfortabele hotel Grand Park Lara. Dit hotel is ten alle tijden heel gunstig geprijsd en dat terwijl de kwaliteit van het eten en de service uitstekend zijn. Voor een gezinsvakantie is Grand Park ideaal want de faciliteiten voor kinderen zijn uitstekend en je verblijft in Grand Park Lara op basis van All inclusive.

Luxe vijf sterren resort Delphin Diva

Schuin aan de overkant van Grand Park Lara ligt het enorm luxe 5 sterren resort Delphin Diva. Het resort ligt direct aan het mooie zandstrand van Lara en iedere zondag is er een champagne brunch. Hier geniet je in alle luxe van je Turkije vakantie. Voor kinderen is in het Delphin diva niets te gek. Er is een grote buitenspeeltuin, buitenkermis, game-room en een bowlingbaan. Je betaalt voor een verblijf in Delphin Diva al gauw het dubbele ten opzichte van Grand Park Lara, terwijl Grand Park Lara enorm goed staat aangeschreven. Boek de accommodatie die bij je gezinsbudget!