✔ Veilig en verantwoord op vakantie in Corona tijd; ➜ Onze reispartners hanteren reis- en verblijf maatregelen conform Covid protocol. ❤

La Palma 3483513 Pixabay
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 5 uur
Taal: Spaans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart
Beste reistijd: Gehele jaar!

Goedkope zonvakantie La Palma 2021? De goedkoopste last minute La Palma all inclusive vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minute ✓all inclusive hotel ✓strandvakantie

 

Goedkope zonvakanties la palma

 

Vakantie weer la palma komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: licht bewolkt
17°C 0mm
10m/s 66% 30%
27 februari
17°C / 15°C
lichte regen
28 februari
18°C / 16°C
lichte regen
1 maart
18°C / 17°C
lichte regen
2 maart
17°C / 16°C
lichte regen
3 maart
18°C / 16°C
lichte regen
4 maart
18°C / 17°C
lichte regen
5 maart
18°C / 17°C
lichte regen
6 maart
18°C / 17°C
lichte regen
7 maart
18°C / 17°C
lichte regen
8 maart
20°C / 17°C
licht bewolkt
9 maart
20°C / 17°C
half bewolkt
10 maart
19°C / 17°C
licht bewolkt
 

La Isla Bonita

Het vulkaan eiland La Palma is tot heden nog verschoond gebleven van massatoerisme. Er komen voornamelijk ecotoeristen naar La Palma, die willen genieten van de ruwe schoonheid van het eiland. De vruchtbare vulkaangrond zorgt voor prachtige beboste gebieden om door te wandelen. Rond het eiland kan je duiken en walvisspotten. La Palma is een heerlijk eiland voor een ontspannende last minute zonvakantie.

Volledig terecht wordt La Palma ook wel ‘La Isla Bonita’ genoemd, of ‘het mooie eiland’. Door het afvoeren van regenwater vanaf de bergen, zijn overal op het eiland diepe kloven ontstaan. Deze zijn erg mooi om door te wandelen. In het noordoosten van het eiland kan je door een Laurierbos wandelen. In het noorden vind je ook het Parque arquelógico La Zarza y Caldera de Agua, waar je eeuwen oude rotsschilderingen kunt bekijken. Het mooiste uitzicht op het eiland heb je bij Mirador del Time. In het zuiden, bij Fuencaliente de la Palma kan je de vulkanen Teneguia en Volcan de San Antonio bezoeken.

Ook in de vele stadjes en dorpjes valt veel te zien. Ieder stadje heeft zijn eigen charmes, de historische binnenstad van Los Llanos de Aridane, of de door de zee gevormde rots zwembaden in San Andrés. Hoofdstad Santa Cruz de la Palma heeft een knus en gezellig stadscentrum. Om even te genieten van het strand en de zee, kan je naar een van de badplaatsen gaan, zoals Puerto Naos en Los Cancajos.

Uitgaan op La Palma

Het nachtleven op La Palma is rustig. Je kan tot laat in de avond een gezellige tijd doorbrengen op een terras, of in een bar of café. In Los Llanos de Aridane en Los Cancajos zijn discotheken te vinden. Ook het uitgaansleven in de hoofdstad Santa Cruz is rustig te noemen. Je kan het beste uitgaan in Los Llanos de Aridane.

Beoordeling La Palma

9 (1 beoordeling)