Toscane 4233210 Pixabay
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 3 uur
Taal: Italiaans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst

Goedkope zonvakantie Toscane 2020? De goedkoopste last minute Toscane all inclusive vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minute ✓all inclusive hotel ✓strandvakantie

Even geen vakantiedeals voor deze bestemming. Bekijk snel alle andere zonvakantie aanbiedingen!
 

Goedkope zonvakanties toscane

 

Vakantie weer toscane komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
33°C 0mm
2m/s 32% 0%
9 augustus
33°C / 24°C
onbewolkt
10 augustus
33°C / 23°C
licht bewolkt
11 augustus
30°C / 22°C
half bewolkt
12 augustus
29°C / 22°C
onbewolkt
13 augustus
30°C / 21°C
lichte regen
14 augustus
31°C / 21°C
onbewolkt
15 augustus
31°C / 21°C
onbewolkt
16 augustus
30°C / 21°C
licht bewolkt
17 augustus
30°C / 22°C
lichte regen
18 augustus
27°C / 22°C
lichte regen
19 augustus
27°C / 21°C
lichte regen
20 augustus
26°C / 18°C
lichte regen
 

Culturele zonvakantie Toscane

Aan de Tyrreense zee ligt de mooiste provincie van Italië, Toscane. Geniet hier van het glooiende landschap, het mediterrane klimaat, de prachtige historische steden en natuurlijk het heerlijke eten. In het binnenland liggen de bekende wijnlanden, aan de kust liggen vele badplaatsen als Massa, Livorno en San Vicenzo. Voor de kust liggen een aantal prachtige eilanden, zoals Elba. Geniet en kom tot rust tijdens een heerlijke zonvakantie Toscane.

De bekendste culturele bestemmingen in Toscane zijn natuurlijk Pisa, met haar kenmerkende scheve toren en Florance, waar de Italiaanse renaissance ontstond. Bewonder hier de schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Ook elders in deze provincie zijn allerlei overblijfselen uit het rijke verleden van deze regio te vinden, kastelen, kerken en Abdijen en middeleeuwse dorpen. Ook de natuur met haar prachtige flora en fauna zijn het bewonderen waard, evenals de vele wijnvelden. Hier komen ’s werelds lekkerste wijnen vandaan. Aan de kust zijn verschillende badplaatsen te vinden met heerlijke stranden en allerlei faciliteiten, ook voor heerlijke dagen aan het strand, zit je goed in Toscane.

Uitgaan in Toscane

In Italië kan men heerlijk eten en drinken, zeker in deze wijnregio. In iedere plaats zijn restaurants te vinden die heerlijke lokale gerechten serveren, waar de lokale wijnen uitstekend bij passen. In de grotere plaatsen zijn voldoende bars en discotheken te vinden. In de kleinere plaatsen zijn resorts te vinden hun eigen uitgaansgelegenheden.

lees verder...

Reviews Toscane

(0 beoordelingen)