✔ Goedkope Coronatest voor reizen: €109,- ➜ Conform Covid-19 protocol heeft u een PCR test reiscertificaat nodig voor alle vakanties (ook als u gevaccineerd bent). De PCR test kunt u vandaag regelen (dezelfde dag uitslag)! ❤

Last minute Texel mei/juni

Texel 2184366 Pixabay

Goedkope strandvakantie Texel boeken? De goedkoopste last minute Texel vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minutesall inclusive hotels

 

Strandvakantie aanbiedingen texel

Elke dag de nieuwste vakantiedeals van de beste reisorganisaties verzameld.

Aanbiedingen Sunweb van 6 mei

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders.

Aanbiedingen TUI van 6 mei

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders.
 

Beste reisaanbieders voor texel

 

Vakantie weer texel komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
8°C 0mm
10m/s 75% 39%
8 mei
12°C / 7°C
matige regen
9 mei
14°C / 11°C
matige regen
10 mei
12°C / 10°C
matige regen
11 mei
10°C / 10°C
matige regen
12 mei
10°C / 10°C
bewolkt
13 mei
11°C / 10°C
bewolkt
14 mei
10°C / 10°C
bewolkt
15 mei
10°C / 9°C
lichte regen
16 mei
11°C / 10°C
lichte regen
17 mei
10°C / 10°C
matige regen
18 mei
11°C / 9°C
lichte regen
19 mei
11°C / 11°C
bewolkt
 

Topvakantie op Texel

Het misschien wel populairste wadden eiland is Texel. Afgezien van luieren op het strand, is er veel te doen op Texel. Het gehele jaar zijn er evenementen en excursies. Ontdek en geniet van alle typisch Texelse dingen die het eiland biedt.

Texel biedt vertier voor iedereen. Of je nu wilt ontspannen op het strand, of een meer actieve vakantie wilt, alles kan op Texel. Het is een heerlijk eiland om even uit te waaien tijdens een fiets of wandeltocht. Je kan hierbij regelmatig even stoppen en op een terrasje bij komen, met een lekker hapje of drankje, voor je weer terugkomt bij je hotel, vakantiepark of camping op Texel. Onderweg kom je op verschillende locaties interessante bezienswaardigheden tegen, als de Vuurtoren.

Op het eiland kan ook prima gewinkeld worden. Hoofdstad Den Burg is de uitgelezen plek om dat te doen. Verblijft je in of bij een van de andere plaatsen dan kan je daar prima winkelen voor de dagelijkse boodschappen.

Je moet een overtocht naar Texel met een veerdienst maken om op je vakantiebestemming te komen. Ben je voetganger, dan kost je dit nog geen 3 euro. Ga je met een gewone auto, dan kost een overtocht Texel maximaal 37 euro. Heb je een camper of caravan, dan ben je duurder uit.

Uitgaan op Texel

Uitgaan op Texel gebeurd voornamelijk in De Koog, dit is met name bij de jeugd de plek om uit te gaan. Op het eiland zijn in de zomer maanden de cafés lang open en worden er allerlei evenementen en feesten georganiseerd.

Beoordeling Texel

(0 beoordelingen)