Algarve 201900026 Wrt
Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 3 uur
Taal: Portugees
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst

Goedkope zonvakantie Algarve 2020? De goedkoopste last minute Algarve all inclusive vakantie aanbiedingen vind je hier! ✓super last minute ✓all inclusive hotel ✓strandvakantie

 

Goedkope zonvakanties algarve

 

Vakantie weer algarve komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
27°C 0mm
4m/s 48% 5%
17 juli
27°C / 22°C
onbewolkt
18 juli
25°C / 22°C
onbewolkt
19 juli
24°C / 20°C
onbewolkt
20 juli
24°C / 20°C
onbewolkt
21 juli
22°C / 18°C
onbewolkt
22 juli
24°C / 16°C
onbewolkt
23 juli
27°C / 18°C
onbewolkt
24 juli
25°C / 19°C
onbewolkt
25 juli
25°C / 21°C
onbewolkt
26 juli
27°C / 21°C
onbewolkt
27 juli
27°C / 21°C
onbewolkt
28 juli
27°C / 21°C
onbewolkt
 

Actieve vakantie Algarve

De zonvakantie bestemming van Portugal is de provincie Algarve. Hier liggen de bekendste badplaatsen, met kilometers lange zandstranden, baaien met rotsenformaties en kleine strandjes. De grote badplaatsen Portimao, Lagos, Faro en Albufeira zijn erg in trek bij de toeristen, maar ook kleinere plaatsen als Cabanas, Olhos de Agua, Monte Gordo en Carvoeiro worden volop bezocht. De plaatsen aan de kust zijn een ideale basis voor een heerlijke dag onder de Portugese zon, op het strand, in het water of in de natuur. Dolfijnen spotten, zeevissen, paardrijden, off-roaden of spelonking, de meest avontuurlijke excursies zijn hier mogelijk. ’s Avonds is overal gelegenheid om in het bruisende nachtleven van de grote badplaatsen te duiken.

De faciliteiten voor toeristen zijn goed geregeld in de Algarve. Heerlijk ontspannen op het strand, talloze watersporten, een groot aantal waterparken en dan is er nog de prachtige natuur, die voor tal van excursies uitnodigd. Ga met quads, buggy’s, mountainbikes of te paard het heuvelachtige landschap in, wandel en klim door grotten en kloven tijdens het Spelonking of ga het water op met één van de vele vis- of duiktours. De vele verschillende activiteiten bieden allerlei uitdagingen en plezier en een fijne afwisseling van het zonnen op het strand of het winkelen of bezienswaardigheden bezichtigen in de bekende badplaatsen.

Uitgaan in de Algarve

In de grotere badplaatsen is het meest bruisende nachtleven. Albufeira is het meest populair om in het nachtleven te duiken, maar ook kleinere plaatsen als Alvor en Carvoeiro hebben toch een gezellig druk nachtleven. Het aanbod varieert van beachclubs, pubs en cafés tot discotheken, nachtclubs en casino’s. Voor dat het nachtleven goed en wel van start gaat, kan er uitstekend gegeten worden van traditionele restaurants in de diverse restaurants.

lees verder...

Reviews Algarve

9.6 (2 beoordelingen)
Zomervakantie Albufeira
2 maanden geleden
Jouw review
Heerlijk weekje in Albufeira gehad. Goed appartementen hotel met een leuke bistro'tje voor deur waar je gewoon Nederlandse koffie kon krijgen. Supermarkt naast de deur. Met 3 minuten wandelen al op 'the strip'. Praia da Oura en Praia Eulalia op nog geen 10 minuten wandelen. Top week gehad. Op het strand was het met 30 graden en wat wind heerlijk. Prima strandbar ook. Uitstapje naar het binnenland gemaakt, was met ruim 40 graden in de schaduw, zonder wind toch wel heel warm. Ondanks dat wil ik toch wel graag terug!
Lees verder...
0 van 0 critici vonden deze review nuttig